Mazda 6 Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter #1
Ok so i heard so much about this airbox mod i had to try it, I did everything correctly EXEPT i got over zealous and started my car before plugging my wires back up IE MAF sensor plug and other green plug. My car stalled when i started it then when i relized what i did, i hooked everything back up and it worked and sound great but i looked down and the check engine light is on? Did i do somthing to harm it or you think it will go away, should i disconnect battery for a couple of min to reset the computer? PLEASE HELP!
 

·
Registered
Joined
·
4,775 Posts
Disconnect the battery for 5 min and replug it in.

Also, there is no need to post in 2 sections for the same question
 

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter #3
Sorry to post in two sections. I thaught the first was in the wrong thread. If i dont have a wrench is it ok to have the light on for a couple of days? Or should i just go buy one right now to make sure?



Disconnect the battery for 5 min and replug it in.

Also, there is no need to post in 2 sections for the same question
[/b]
 

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter #6

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter #7
Ok im good now this mod ROCKS i just went out on a little ride 30 miles or so and man what a diffrence it makes, i didnt take the resonator off though. You guys think i would see a big diffrence? The instructions i had to read from were only to take the flapper, tuba, and tray out not the resonator. Anyone have a detailed how-to?


So your sayin do it now dont wait right!
[/b]
 
1 - 7 of 7 Posts
Top