Mazda 6 Forums banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
1,550 Posts
Discussion Starter #1
well now that i think a bout it peoiple say dont buy a CAI or this or that till the car has about 600 miles on it. My car only has about 100 miles, am i gonna be screwed or am i gonna be alright
I turned on the car and it idled in drive at 1k rpm's and in park it idled at 1500rpm's (my car is an auto, so that is a little high cause the normal is 750)) The engine sounds better, but should i put all that stuff i gutted out back in.
 

·
Registered
Joined
·
1,550 Posts
Discussion Starter #4
well i just left it on for about 45 seconds to see what it would do...
tomorow before i drive to school ill figure it all out.
But it is ok for me to do this mod with out the car being broken in?
 

·
Registered
Joined
·
476 Posts
this should be moved to the noob threads...
 

·
Registered
Joined
·
1,106 Posts
You probably missed a vacum line silly. Double check everything. And if that doesnt work give up and send me the CAI my car has over 600 miles.
 

·
Registered
Joined
·
1,769 Posts
Im pretty sure hell throw a CEL if he missed anything important in that area.
 

·
Registered
Joined
·
43 Posts
The Mod is fine. I think you missed a line because I experienced a very similar issue although I drive a manual. I plugged the forgotten vac line and all was good afterwards. My car has been fine for 2 years 6 months and my dealership none the wiser!!
P.S. It is the 4cyl... But the same issue should be resolved the same way.
 
1 - 10 of 10 Posts
About this Discussion
9 Replies
9 Participants
Atenza28xMPS
Mazda 6 Forums
Mazda6club.com is a forum dedicated to the Mazda6 / Atenza. Come and discuss reliability, performance, modifications, and more!
Full Forum Listing
Top