Mazda 6 Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
127 Posts
Discussion Starter #1
My engine light is on around 3500Km on my car.

anyone got the same problem??? I haven't do the first time service yet.:sarc
 

·
Registered
Joined
·
2,059 Posts
Replying to Topic 'My engine light is on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'

o search for CEL light posts....gascap would be the first thing i would do
 

·
Registered
Joined
·
108 Posts
Reading Topic: My engine light is on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a few of us had problems with the software and had to get an update from the dealer
 

·
Registered
Joined
·
1,667 Posts
Reading Topic: My engine light is on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

join the club! i thru another CEL just after gettin the first one checked out a week or 2 ago.
 

·
Registered
Joined
·
127 Posts
Discussion Starter #6
Reading Topic: My engine light is on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I don't know why my engine light was turned off itself which I think that is cool.
 
R

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Replying to Topic 'My engine light is on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'

I'll add my CEL story...

First one came on ~2000 miles. Dealer said it was throttle body, part on backorder. They cleared the light and I drove away. Second @2200 miles -- this time TCS and TCS OFF lights come on solid and the engine starts bogging down like only 2 cylinders are firing. Limp to the side of the road, shut it off, start up, and everything is fine. It's at the dealer now... From reading the other posts, it seems that loose vacuum hoses or software bugs are the culprit.

MZ 6s
*all options*
 
1 - 7 of 7 Posts
Top