Mazda 6 Forums banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter #1
Help!!! I have a 2013 Mazda 6 Touring (my wife's car) and am in need of some advice/help. About 2 months ago we had to take the car in to Mazda dealership for starting issues, we replaced the battery and the terminals because they were severely corroded. At the dealership they had to replace the ignition harness, goes from the battery to the starter and alternator. Viola, everything was great. Now for about 2 weeks the car has had difficulty starting from time to time, it feels like a dead/dying battery. Took it in to Mazda again, they had it for 4 days and tested everything...battery, starter, alternator, "parasitic" electrical test, everything under load...couldn't get it to duplicate the issue we're having. Since picking it up we're having the issue again! Now to add to it, the low fuel level light is not turning on (car says 19 miles remaining). I don't know if the issues are related. The battery is only 2 months old from Autozone and testing fine, so they won't take it back. I don't know what to do...meanwhile my 2015 Mazda 6 GT has been commandeered by the wifey and I don't get it back until I get her car working!!!

I've uploaded 2 videos that I took showing the issue...
Vid1: https://www.dropbox.com/s/wlq088sqawoqmoe/Video%20Aug%2024%2C%2012%2004%2003%20PM.mov?dl=0
Vid2:https://www.dropbox.com/s/qjxkt7se50uis9c/Video%20Aug%2023%2C%208%2008%2009%20PM.mov?dl=0

Has anyone else had a problem like this????
 
1 - 2 of 2 Posts
Top